Innehållet på sidan:

Press

Här kan du läsa samtliga våra nyheter. Det vill säga pressmeddelanden, nyhetsbrev och övriga nyheter.

TidningshögDu kan även starta prenumerationer på våra nyhetsbrev och beslut samt följa dem via rss-flöden.

Via länk till vänster i menyn hittar du pressbilder för fri publicering.

 • TLV:s första föreskrifter för tandvård förenklar för tandläkare och patient

  Den 1 januari träder TLV:s första föreskrifter för subvention av tandvård i kraft. TLV förtydligar vissa regler för att tandläkare ska kunna ge patienter ännu tydligare besked om vad som subventioneras.

  Publicerad 22 december 2008

 • Nyhetsbrev nr 10 2008

  Allt om genomgången av läkemedel mot depression, TLV har fått en ny webbplats, vår generaldirektör med på Läkemedelsriksdagen, genomgången av läkemedel mot blodfetter klar i januari.

  Publicerad 17 december 2008

 • TLV:s granskning av depressionsläkemedel sätter prispress på läkemedelsföretag

  I dag presenterar TLV sin granskning av de läkemedel mot depression som ingår i högkostnadsskyddet. Granskningen frigör cirka 40 miljoner kronor per år och har satt press på företag som säljer dyra läkemedel när det finns alternativ med samma innehåll till en bråkdel av priset. Detta har lett till att flera företag mer än halverat sitt pris på vissa läkemedel.

  Publicerad 17 december 2008

 • Omprövning av läkemedel mot depression

  Resultatet av genomgången av läkemedel mot depression presenterades den 17 december 2008. Här hittar du rapporten i sin helhet samt en sammanfattning och ett faktablad om besluten.

  Publicerad 17 december 2008

 • TLV lanserar ny webbplats

  TLV har nu lanserat sin nya webbplats www.tlv.se. Den gör det lättare att få information om vilka läkemedel och tandvårdsbehandlingar som ingår i högkostnadsskyddet och subventioneras med statliga medel. Den nya webbplatsen har utvecklats med hjälp av patienter, allmänhet, tandläkare, läkare, apotekare och läkemedelsföretag.

  Publicerad 15 december 2008

Gå till sida:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11